Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » Українців попередили про нові тарифи на газ з 1 липня
09:30 Вівторок 0 1 429

Українців попередили про нові тарифи на газ з 1 липня

2-07-2019, 09:30

Ціни на блакитне паливо для споживачів стали меншими. Про це повідомили представники НАК "Нафтогаз України", - пише Politeka.

За наявною інформацією, з 1 липня промислові споживачі платитимуть за газ за новими тарифами.



Зокрема, монополіст знизив ціни на природний газ для промислових споживачів з 1 липня 2019 року. Тепер "Нафтогаз" пропонує своїм клієнтам блакитне паливо за ціною 5017 – 5606 грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).


Якщо порівнювати з показниками за червень 2019 року, то ціни на газ були знижені на 12,7-13,5%.

гроші

Варто відзначити, що монополіст поки не опублікував нову ціну на липень на газ для населення та інших споживачів по ПСО. Але якщо спиратися на постанову Кабміну від 5 червня 2019 року, ціна швидше за все буде знижена. У "Нафтогазі" раніше називали ціну 5803 грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ, транспортування і розподілу).


Нагадаємо, у Зеленського представили свою команду та розповіли, хто та за що відповідатиме.


Як повідомляв портал Знай.ua, в Нафтогазі повідомили про подорожчання газу у червні. А от у липні ціни знову збираються знизити.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського розповіли, коли в Україні може змінитися ситуація з тарифами.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 13:22 Вівторок 0 11 591 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.