Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » СБУ Вінниччини просить «здавати» тих, хто поширює фейки про коронавірус
12:29 Субота 0 2 887

СБУ Вінниччини просить «здавати» тих, хто поширює фейки про коронавірус

21-03-2020, 12:29

Управління Служби безпеки у Вінницькій області просить громадян свідомо та відповідально ставитися до обмежувальних заходів, які запровадили в країні через небезпеку коронавірусу. Окрім дотримання правил та рекомендацій, в службі закликають зберігати спокій та не піддаватись паніці. Зокрема, не йти на провокації та не поширювати неперевірену інформацію щодо дійсної ситуації із захворюваністю в країні.

Про це повідомляє прес-група УСБУ у Вінницькій області.

У відомстві просять в разі виявлення подібних маніпуляцій та інших спроб дестабілізації суспільної обстановки повідомити про такі факти представникам правоохоронних органів. Це, зокрема, стосується даних щодо: готування до організації масових заворушень, грубого порушення вимог уряду щодо загального карантину, зловживань, пов’язаних із створенням штучного дефіциту медичних засобів індивідуального захисту та ліків, тощо.

Якщо ж хтось зіткнеться з подібними фактами, службовці просять невідкладно звертатися на «гарячу лінію» Управління Служби безпеки за телефоном (0432) 53-13-09.

Порушення громадського порядку та суспільного спокою тягне за собою передбачену законом відповідальність.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 16:58 Середа 0 205 Изменения в законодательстве об ОСАГО: что нужно знать автовладельцам В условиях постоянных изменений в автомобильном законодательстве для каждого автовладельца важно быть в курсе последних изменений в сфере обязательного страхования гражданско-правовой ответственности перед третьими лицами (ОСАГО).  Эти изменения могут повлиять на права, обязанности и финансы водителей по всей стране. Green Travel, провайдер интернет-страхования, предлагает исчерпывающую информацию и помощь, которая поможет вам справиться с этими изменениями. Подробнее тут https://greentravel.ua/calc/osago/