Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Подіїї » Показали відео ДТП перед Київським мостом, де автомобіль злетів з дороги (Відео)
17:39 Понеділок 0 5 163

Показали відео ДТП перед Київським мостом, де автомобіль злетів з дороги (Відео)

25-05-2020, 17:39
Подіїї 5 163 0

25 травня Ситуаційний центр Вінниці опублікував відео дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася напередодні перед Київським мостом, пише Vinnitsa.best

«За попередніми даними, водій автомобіля «Мазда» не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на тротуар та здійснив наїзд на жінку. Після цього автівка з’їхала у кювет та зазнала механічних пошкоджень.

До місця пригоди викликали патрульних та карету швидкої допомоги. Медики і поліцейські разом з небайдужими громадянами дістали і надали допомогу учасникам ДТП.

Наразі відомо, що у жінки – перелом руки та закрита черепно-мозкова травма. А водій легковика, 1995-го року народження, травм не отримав», - зазначають у Ситуаційному центрі.

Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.

Раніше правоохоронці повідомляли, що водій «Мазди» був тверезим.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив