Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Як правильно вибирати ортопедичний матрац для дітей різного віку
14:56 Субота 0 6 336

Як правильно вибирати ортопедичний матрац для дітей різного віку

6-06-2020, 14:56
До спального місця дитини пред'являються високі вимоги. Воно повинне бути максимально комфортним і зручним. Медики стверджують, що тривалість сну дошкільнят повинен складати не менше 11 годин, учнів початкової школи приблизно 10,5 годин. Старшокласникам встановлена норма нічного відпочинку близько 8 годин. Щоб забезпечити правильний розвиток дитячого організму й формування його скелетної частини, необхідно купувати матрац з оптимальним рівнем жорсткості. Продукція, яка не відповідає санітарно-гігієнічним нормам, сприяє розвитку сколіозу або викривлення постави, а також порушення процесу кровообігу в зоні шиї.

Головні вимоги до дитячих матраців

Новонародженим карапузам і малюкам до 3 років краще купувати недорогі дитячі матраци без пружин, які характеризуються підвищеною жорсткістю. Як правило, вони виготовляються з натуральними наповнювачами, наприклад, кокосовою койрою. Для юних споживачів 3-7 років краще вибирати спальні приналежності середньої жорсткості. У цей період життя дітей активізується ріст і формування ОДА. Малюки люблять стрибати в ліжку, а це не дуже зручно робити при наявності дуже жорсткої матраца. Для школярів рекомендується купувати двосторонні аксесуари, які гарантують комфортність сну і повторення контурів дитячого тіла.

Переваги матраців з пружними системами

Матраци, до складу яких входять пружинні блоки, відрізняються доступною вартістю. Вони абсолютно безпечні для дітей. Спальні приналежності оснащені міцної сталевої рамкою, яка перешкоджає падінню малюка уві сні. В спеціалізованому інтернет-магазині magdek.com.ua є найкращі матраци для дітей, забезпечують повноцінний відпочинок і здоровий сон малюків. Підвищеним попитом користуються аксесуари, мають незалежні пружинні системи, так як вони мають багато позитивних характеристик:

  • відсутність провисання;
  • здатність виконувати ортопедичні завдання;
  • забезпечення підтримки тіла дитини в процесі сну.

Безпружинні матраци – кращий вибір для дітей

В процесі виготовлення безпружинних матраців використовуються різні види наповнювачів. Кожен з них має свої позитивні якості. Латексоване кокосове полотно відрізняється високими показниками екологічності. Воно є ідеальним рішенням при обладнанні спального місця для новонароджених дітей. Малюкам після 3-річного віку краще купувати вироби з наповнювачем із спіненого пінополіуретану або щільного поролону. Їх головна перевага – невисока вартість.


В процесі виготовлення більш дорогої продукції використовується натуральний або синтетичний латексний матеріал. Він характеризується екологічністю і гіпоалергійністю. Він досить еластичний, тому ідеально повторює анатомічні форми тіла дитини. До переваг латексного матраца можна віднести здатність терморегуляції, яка досягається за рахунок пористого матеріалу.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив