21:50 Вівторок 0 544

Розумний склад» – система управління Qguar WMS

24-11-2020, 21:50
Сучасне складське господарство не може злагоджено і ефективно функціонувати, якщо управління всіма процесами, що відбуваються в цьому робочому середовищі виконується в ручному режимі. Величезна номенклатура продукції, необхідність вибудовування транспортних потоків, підтримка взаємозв’язку з сотнями контрагентів, безперервне ведення обліку – все це потребує чіткої організації всіх процесів, їх повноцінного контролю і управління шляхом впровадження автоматизації.

Навіть найбільш грамотний, досвідчений керівник не зможе охопити, проаналізувати, обробити і проконтролювати весь об’єм інформації, пов’язаної з діяльністю цього підрозділу. Тому Qguar WMS система управління складом – необхідне рішення, завдяки якому з’являється можливість комфортного контролю роботи цієї структурної одиниці підприємства, оптимізувати його діяльність, відслідковувати та впливати на критичні параметри, задовольняти вимоги клієнтів та виконувати безліч інших задач.

Основні особливості системи Qguar WMS Pro

Qguar WMS Pro відрізняється функціональністю, практичністю застосування, а також:

  • Можливістю просторової компоновки складських складських зон.
  • Простотою ієрархічної структури з одним елементом без попередника (у всіх інших елементів є по одному попереднику).
  • Можливістю прив’язки замовлень і товарів до відповідних постачальників.
  • Перетворенням складу з місця звичайного складування і зберігання продукції в чітко працюючу логістичну структуру із швидкою, якісною, своєчасною обробкою кожного замовлення і його оперативним відправленням клієнту. Це дозволяє витіснити конкурентів і зробити свій бізнес більш прибутковим.
  • Застосуванням автоматичної ідентифікації для контролю якості і кількості вхідного і відвантаженого товару.
  • Оперативним відслідковуванням вивільнених площ і їх швидким заповненням, що дозволяє використовувати склад максимально продуктивно. Задіяти цю функцію можна автоматично чи вручну.
  • Простотою і високою швидкістю комплектування товарів і різних комбінаціях у відповідності із заявками клієнтів.
  • Можливістю відправки продукції без її розміщення на складі – приймання і відвантаження вантажу можливо виконувати без фізичного розміщення продукції на зберігання в склад.

Qguar WMS Pro – програма, яка дозволяє чітко розподіляти, стикувати потоки транспорту і товарів. Її застосування позбавляє від необхідності виконувати вантажопереробку. Ця функція значно скорочує витрати і підвищує дохідність від ведення складських операцій.


Ознайомитись з повним функціоналом Qguar WMS Pro можна на сайті компанії Quantum International – провідного постачальника IT-рішень, що пред'являють високі вимоги до логістики і виробництва.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:52 Вівторок 0 90 Покер для новачків: що таке банкролл

Покер — це захоплююча гра, яка вимагає стратегічного мислення і правильного підходу до керування фінансами. Для новачків, які тільки починають свою подорож у світі покеру, важливо зрозуміти, що таке банкролл і як ним ефективно управляти. На інформаційному сайті Worldplayer.com.ua ви знайдете корисні поради та інструменти для новачків. Інформація на сайті https://worldplayer.com.ua/bankroll-menedzhment-dlya-nachinayushhix-igrokov-v-poker допоможе вам почати грати в покер з правильного місця.