Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Медицина » В Минздраве назвали условия введения в Украины жесткого локдауна
22:20 Вівторок 0 1 947

В Минздраве назвали условия введения в Украины жесткого локдауна

16-03-2021, 22:20
В Украине могут ввести жесткий локдаун, если большее число областей перейдут в «красную зону». Об этом сообщил глава Минздрава Украины Максим Степанов.

Глава ведомства отметил, что из-за ухудшения ситуации с коронавирусом Киев, Винницкая и Львовская области могут пропасть в «красную зону» карантина и добавил:


«Мы будем двигаться в стратегии адаптивного карантина. Если большее 50−70% областей перейдут на красный уровень, тогда мы будем говорить о жестком карантине на территории всей страны».

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Медицина 18:42 Четвер 0 606 Медичне страхування іноземців в Україні для отримання посвідки Давайте спочатку розберемось що собою являє медичне страхування іноземців в Україні. Медичне страхування нерезидентів — це один з видів добровільного особистого страхування, що дає можливість отримати грошову компенсацію від страхової компанії, за отримані медичні послуги, у разі захворювання або нещасного випадку. Такими витратами можуть бути: оплата карети швидкої допомоги, стаціонарне лікування, необхідні діагностичні процедури, закупівля медикаментів, тощо. Відшкодування витрат проводиться в рамках обраної програми страхування, та виключно на базі державних та відомчих лікувальних закладів.