Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » Зеленський провів чергове засідання Ставки: про що говорили
15:26 Середа 0 10 592

Зеленський провів чергове засідання Ставки: про що говорили

7-12-2022, 15:26
Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого були обговоренні питання щодо ситуації на фронті.

"Головнокомандувач ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на передовій та забезпечення підрозділів сил оборони озброєнням та боєприпасами", - пише пресслужба.


Під час засідання були розглянути кроки щодо зменшення бойових можливостей ворога, а також заслухано інформацію про перебіг відновлення енергетичної системи України.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 13:22 Вівторок 0 11 400 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.