13:39 Четвер 0 1 916

Перша секс-іграшка: що потрібно знати?

8-12-2022, 13:39
Сьогодні індустрія для дорослих пропонує безліч секс-іграшок, тому цілком нормально, якщо ви не знаєте з чого почати. Віброяйця, ерекційні кільця, вакуумні стимулятори, рідкі вібратори — можливості безкінечні!

Деякі експерти радять спочатку ознайомитися з асортиментом на сайті секс-шопу і вже потім йти до магазину за консультацією. Попередньо ви можете задати собі ряд запитань, щоб зрозуміти в якому напрямку рухатись, а які саме питання — це ми розглянемо далі.

  • «Який формат іграшки мені підходить?»

Якщо ми вже прийшли в секс шоп, то зрозуміло, що наша мета — це класний оргазм, але яким способом ми хочемо його досягти? Комусь подобається глибокий вплив на точку G, а хтось віддає перевагу зовнішній стимуляції ерогенних зон. Отже, фалоімітатори або дилдо — це базова секс-іграшка у вигляді статевого члена, може бути реалістичною (з мошонкою і вираженою головкою) або ні (наприклад, гладенькою зі скла або металу). Штучний фалос не вібрує, підходить для вагінального проникнення, а деякі моделі і для анального теж — іграшка повинна мати надійний обмежувач для безпечного використання. Віброкуля — це міні-версія вібратора, за формою схожа на кулю або помаду і призначена для зовнішньої стимуляції клітора і сосків. Вібратори для точки G загнуті на кінчику для спрямованих відчуттів, а класичні вібратори-кролики мають відросток для одночасної вагінально-кліторальної стимуляції.

  • «Що для мене важливо?»

Тут варто звернути увагу на функціонал секс-іграшки, адже якщо ви новачок, навряд вам знадобиться девайс з 20 режимами вібрації. Почніть з чогось простого і переходьте до експериментів згодом. Якщо ви обираєте девайс з моторчиком, то найголовнішою характеристикою є потужність. Наприклад, більшість вібромасажерів для тіла працюють від мережі, тому мають шалену потужність — до 9000 обертів/хвилину, а вібратори і віброяйця в середньому мають 10 режимів вібрації і декілька рівнів інтенсивності, тому ви зможете підлаштувати потужність під себе. Другим критерієм вибору є рівень шуму, що зазначається в інструкції або на упаковці товару, проте варто пам’ятати, що жодна іграшка з вібрацією не буде цілком безшумною, тож якщо це для вас принциповий момент, доведеться зупинитися на фалоімітаторі. Однак існують вакуумні та звукові стимулятори для клітора (https://lovespace.ua/catalog/vakuumnye-stimulyatory-klitora), вони зазвичай тихіші за вібратори, і в цьому випадку буде корисно порівняти тестери в шоурумі. Окремо зверніть увагу на водонепроникність — лише секс-іграшки з рівнем захисту IPX7 є повністю водонепроникними і безпечними для використання у воді.

  • «Який лубрикант підходить до моєї секс-іграшки?»

Лубрикант — це додаткова змазка, що є обов’язковою для використання з секс-іграшками, адже вона забезпечує комфортне введення і довготривале ковзання, а також доглядає за інтимною шкірою і захищає мікрофлору від подразнення. Лубриканти на водній основі сумісні з будь-якими матеріалами і частіше за все використовується з силіконовими іграшками. Якщо ви щасливий власник анальної пробки з металу або скляного дилдо, сміливо використовуйте змазку на силіконовій основі — вона не висихає і не вбирається шкірою, тому буде максимально довго ковзати. Але такий лубрикант не підходить для іграшок, виготовлених з силікону, ТПЕ або кібершкіри, і руйнує їхній вигляд. Якщо вам необхідне і зволоження, і довге ковзання, зверніть увагу на гібридні лубриканти — вони мають змішану водно-силіконову основу і часто сумісні з будь-якими матеріалами, якщо це зазначено виробником на пляшці. Існують ще змазки на масляній основі, проте вони руйнують латекс, тому їх не можна використовувати з презервативами.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 16:18 Понеділок 0 182 Тримісні палатки: поради вибору туристичного спорядження

Пригоди на свіжому повітрі надають незабутні враження, особливо коли ви вирушаєте в подорож із друзями або сім'єю. Одним із ключових елементів таких подорожей є тримісні намети, які забезпечують комфортне та безпечне пристановище в природі. Завітавши на інтернет-магазин Robinzon.ua, ви зможете вибрати ідеальний намет, що стане вашим тимчасовим домом під час мандрівок. Перейдіть за посиланням https://robinzon.ua/c/trimisni і оберіть краще туристичне спорядження для нових пригод.