Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Головний нюанс: у Мінсоцполітики назвали мету цьогорічної індексації пенсій
13:28 Четвер 0 4 793

Головний нюанс: у Мінсоцполітики назвали мету цьогорічної індексації пенсій

23-02-2023, 13:28

Індексація пенсій в Україні з 1 березня 2023 року в першу чергу спрямована на людей з низькими пенсійними виплатами, у яких пенсія менше середньої.

Про це повідомляє з посиланням на заяву, яку зробила Дарина Марчак, заступниця міністра соціальної політики України в ефірі телемарафону.


"У чому нюанс. Зазвичай для таких пенсіонерів, які отримують найнижчу пенсію, збільшення пенсій відбувалося не під час індексації, а лише у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму. По-перше, це було в інші строки, ніж індексація. По-друге, це дуже важливо, це те, що темпи зростання прожиткового мінімуму зазвичай є набагато меншими, ніж розміри індексації", - сказала вона.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 22:24 Понеділок 0 67 Як заробляти на ByBit: огляд можливостей для українських користувачів

ByBit — це одна з провідних криптовалютних бірж, яка надає своїм користувачам широкий спектр можливостей для заробітку. Ця платформа здобула популярність завдяки простоті використання, високій швидкості виконання ордерів та інноваційним торговельним інструментам. Але саме як заробляти на ByBit? У цій статті ми розглянемо основні способи, зокрема ті, які пропонує українська криптоспільнота, зокрема платформа Ukrainian Crypto.