11:57 Понеділок 0 921

Коктейлі з енергетиками: що приготувати

19-02-2024, 11:57

Енергетики найчастіше споживають як самостійні напої, і п'ють їх переважно прямо з банок чи пляшок. Однак є досвідчені бармени, які можуть зробити оригінальний коктейль і на основі енергетика. Нижче — найбільш популярні рецепти. 

Журавлинна сангрія з додаванням ЕН


Є кілька версій про походження назви сангрія. Одна з давніх легенд свідчить, що назва пов'язана з трагічними подіями, що сталися в Іспанії наприкінці 17 століття. Цей період відзначився малими врожаями і селяни зіткнулися з нестачею товарів. За легендою, незадоволені землевласники направили на своїх працівників озброєну армію. Внаслідок цього загинуло багато простолюдинів. Селяни, що опинилися перед обличчям смерті, вирішили піти на поклін, і на знак примирення піднесли вельможам цей напій. За його основу взяли червоне вино, цукор і фрукти. Задоволені вельможі попросили у селян рецепт напою. Ті назвали його сангрією, що в перекладі з іспанської означає кров. Найменування символізувало пам'ять про загиблих і відчуття втрати. Для приготування візьміть:

  1. соки апельсина й винограду — 100 мл;
  2. сік лимона — 50 мл;
  3. сік журавлини — 200 мл;
  4. енергетик — 250 мл;
  5. свіжі ягоди журавлини — 75 г;
  6. лід — 100 г.

 

Усі компоненти, крім ЕН, необхідно змішати в шейкері з кубиками льоду. Після струшування напій вилити в глечик. До отриманої суміші додати енергетик. Щоб зробити коктейль алкогольним, не змінюючи його смакові властивості, можна замовити Рево в інтернет-магазині. Залишається додати ягоди та подати напій.

 

Батарейка

Якщо необхідно отримати швидкий заряд енергії та бадьорості, приготуйте цей коктейль. З інгредієнтів візьміть:

  1. енергетичний напій — 300–500 мл;
  2. гренадін — 70 мл;
  3. сік апельсина — 120 мл;
  4. лід.

 

У великий глечик завантажте кілька кубиків льоду, потім обережно змішайте всі рідкі компоненти барною ложкою. Коктейль готовий до вживання. Його можна наливати у високі склянки та за бажанням прикрашати парасольками.

 

Зелений чай і гранат

Цей напій допоможе прокинутися рано вранці або забезпечить заряд бадьорості перед тренуванням. Для приготування потрібно взяти:

  1. свіжий охолоджений зелений чай — 100 мл;
  2. енергетичний напій — 250 мл;
  3. шматочки ананаса — 50 г;
  4. зерна граната — 70 г;
  5. мед — 15 г.

 

Усі компоненти, крім енергетика, помістіть у блендер і доведіть до однорідної маси. Коктейль налийте у високу склянку та додайте енергетик. Акуратно перемішайте ложкою. Напій готовий.

 

Мохіто на основі енергетика

Це лимонад прекрасно освіжає й тонізує в спекотний день та бадьорить, якщо відчуваєте сильну втому. Для приготування необхідно взяти такі компоненти:

  1. енергетичний напій — 250 мл;
  2. лимонад — 150 мл;
  3. сік лайма — 10 мл;
  4. сироп фейхоа — 20 мл;
  5. лід — 5 кубиків;
  6. свіжу м'ята — три гілочки.

 

Вам знадобиться шейкер. А всі інгредієнти можна вигідно замовити в магазині важливих штук MAUDAU. У шейкер необхідно залити лимонад і енергетичний напій. Акуратно струсити компоненти. Потім склянку заповнити льодом і налити готову рідину. Додати сироп і сік лайма. За допомогою барної ложки обережно перемішайте компоненти. Напій можна прикрасити листочками м'яти.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
16:33 Понеділок 0 22 Три причини завітати в місто Краків

Коли ви плануєте свою наступну подорож, розгляньте можливість скористатися послугою Львів - Краків автобус. Цей маршрут від компанії PREXSELL.com є одним із найзручніших способів дістатися до чарівного Кракова. Дізнайтеся основні причини, чому варто відвідати це історичне місто, а також переваги подорожей автобусом.

Суспільство 23:04 П'ятниця 0 105 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.