Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Професійне обслуговування кондиціонера: що це таке і як його замовити у Києві?
09:28 П'ятниця 0 311

Професійне обслуговування кондиціонера: що це таке і як його замовити у Києві?

10-05-2024, 09:28

Періодичне обслуговування кліматичної техніки виконується згідно з рекомендаціями виробника. Цей комплекс робіт забезпечує ефективну та безперебійну експлуатацію обладнання, створює свіже і чисте від забруднень повітря в площині, що охолоджується. Нижче описано, як має виглядати обслуговування кондиціонерів в Києві: https://airproservice.kyiv.ua/obsluhovuvannia-kondytsioneriv/, а також надано інформацію про те, за які види робіт відповідають уповноважені сервісні центри.

Навіщо потрібне обслуговування кондиціонерів?

Обслуговування кондиціонерів в Києві

Важливо розуміти, що в жодному приміщенні, навіть у тому, де підтримується стерильна чистота, повітря не є повністю очищеним від забруднюючих речовин. Функціонуючий кондиціонер може сприяти поліпшенню якості повітря, але тільки якщо він сам знаходиться в хорошому стані.

Постійний догляд за фільтрами кондиціонера є важливим. Однак це не замінить періодичних візитів авторизованих сервісних техніків, які використовують професійні фунгіциди та дезінфікуючі засоби.

Професійне обслуговування складається не тільки з чистки. Під час сервісного обслуговування виконується ряд інших операцій, спрямованих на забезпечення безперебійної та ефективної роботи системи кондиціонування.

Техобслуговування кліматичної техніки уповноваженим спеціалістом повинно включати в себе:

  • перевірку функціональності пристрою;
  • огляд системи охолодження на наявність витоків і заправку холодоагенту, якщо це необхідно;
  • діагностику електричних компонентів;
  • прочищення дренажного каналу;
  • ретельне очищення спліт-блоків;
  • чистка конденсатора вуличного модуля;
  • знежирення та дезінфекція випарника;
  • огляд і промивання корпусів обох блоків;
  • продування та дезінфекцію фільтрів у внутрішньому блоці.

Не варто забувати, що якість повітря навколо соціуму іноді змінюється. Постійний смог, а також віруси, бактерії та мікроби не найкращим чином впливають на здоров'я людини. На вулиці з цим мало що можна зробити, але в приміщенні — цілком можливо. Добре функціонуюча і регулярно обслуговувана система кондиціонування повітря може значно поліпшити мікроклімат. Фільтри в кондиціонерах вловлюють забруднюючі речовини і роблять дихання здоровішим і легшим.

Однак для того, щоб кондиціонер розповсюджував свіже і чисте повітря, він сам повинен бути в бездоганному стані. Послуги з перевірки та очищення кондиціонерів пропонує компанія AirProService — уповноважений монтажник і сервісний майстер охолоджувальних пристроїв. Всі послуги надає швидко, професійно та доступно.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив