14:47 Субота 0 240

Промисловий оверлок для вашого виробництва

22-06-2024, 14:47
Цей агрегат належить до категорії обладнання, без якої неможливо уявити сучасне швейне виробництво. Саме він забезпечує акуратну та рівну обробку країв виробу. З його допомогою можна зшити кілька частин тканини та вирівняти краї, відрізавши зайве. Шви при цьому виходять надійними та зовні привабливими. І все це можливе лише за один прохід!

Універсальні можливості


Оверлок промисловий оснащується низкою компонентів, які значно спрощують і прискорюють роботу. Розглянемо найголовніші з них, які знадобляться на вашому виробництві. По-перше, це диференціальний транспортер. Він прискорює або уповільнює подачу робочого матеріалу залежно від необхідних параметрів готового виробу. З його допомогою також можна робити рівномірні збирання.

 

Дуже полегшує роботу наявність заправника ниток. Виконання цієї процедури забирає багато часу навіть у досвідчених швачок, особливо маніпуляції з нижнім петлювачем. Річ у тому, що заправка здійснюється у суворій послідовності. І в багатониткових моделях, залежно від конкретної конструкції механізму, на це йде багато сил і нервів. Нитковдівач дозволяє зробити цю операцію у багато разів швидше і простіше.


Для максимальної автоматизації не обійтись без регулювальника натягу. Цей вид операцій може виконуватися трьома способами.


  1. Вручну.
  2. З використанням натягувачів (розміщених на одній осі).
  3. За допомогою комп'ютера.

 

Оптимальними вважаються моделі з комп'ютерним регулювальником. В них натяг контролюється в автоматичному режимі. Коштують вони, звичайно ж, дорожче. Але в них виключається ризик обриву нитки через неправильне налаштування.


Найбільшого поширення набули 4-ниткові моделі, оскільки можуть робити й 3-нитковий базовий шов. Найбільшу популярність має ускладнений тринитковий шов, в якому є окремий рядок, що закріплює. Ознайомитись з технічними характеристиками такої техніки можна на сайті спеціалізованої компанії – soliy.com.ua.

 

Різновиди швів


Результатом роботи оверлока, який можна побачити, є шви. Умовно їх можна класифікувати на дві категорії – класичні та декоративні.  Класичні варіанти відрізняються кількома характеристиками: 


  • акуратний зовнішній вигляд;
  • високий ступінь міцності;
  • стійкість до розтягування.

 

Залежно від кількості петлювачів та голок у конкретній моделі шви можуть бути дво-, трьох та чотиринитковими. Декоративні шви використовуються з метою прикраси та креативної обробки. Це може бути flatlock або двосторонній шов (для нього необхідно багато заправлених ниток).


Ще випускаються такі пристрої, як коверлок. Вони являють собою п’ятинитковий оверлок, додатково розрахований на виконання розпошивального шва. Застосування такі агрегати знайшли при обробці еластичних тканин. Оскільки «коверлоковий» рядок має гарну розтяжність і може розпускатися за необхідності.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 10:36 Середа 0 624 Срочный перевод документов в Киеве

Будь то визовые вопросы, деловые контракты или учебные заявки, иногда ситуация требует быстрого и качественного перевода. В таких случаях на помощь приходят профессиональные бюро переводов, которые могут выполнить срочные переводы в кратчайшие сроки. По ссылке https://text.ua/services/pismennyj-perevod-dokumentov/pervod-dokumentov о квалифицированном предоставлении данной услуги можно узнать все самое полезное и важное.