Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Француженка прошла без страховки по тросу на высоте 35 метров
11:06 Неділя 0 851

Француженка прошла без страховки по тросу на высоте 35 метров

22-07-2018, 11:06

Французская канатоходка Татьяна-Мосио Бонгонга прошла без страховки по тросу, натянутому над Монмартром на высоте 35 метров.


34-летняя Татьяна Мозио-Бонгонга показала чудеса эквилибристики, прогулявшись по натянутому тросу, одна сторона которого была закреплена на кране, другая — на куполе базилики Сакре-Кер.

Свой трюк канатоходка исполняла с улыбкой и без страховки — под аккомпанемент Парижского камерного оркестра. Стабилизацию каната обеспечивала команда добровольцев. Представление прошло в рамках фестиваля «Париж летом».

Также на Бэта читайте: Фотограф из Киева победил в международном конкурсе

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:52 Вівторок 0 84 Покер для новачків: що таке банкролл

Покер — це захоплююча гра, яка вимагає стратегічного мислення і правильного підходу до керування фінансами. Для новачків, які тільки починають свою подорож у світі покеру, важливо зрозуміти, що таке банкролл і як ним ефективно управляти. На інформаційному сайті Worldplayer.com.ua ви знайдете корисні поради та інструменти для новачків. Інформація на сайті https://worldplayer.com.ua/bankroll-menedzhment-dlya-nachinayushhix-igrokov-v-poker допоможе вам почати грати в покер з правильного місця.