Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Министерство образования опубликовало рейтинговый список абитуриентов
15:02 Четвер 0 1 551

Министерство образования опубликовало рейтинговый список абитуриентов

26-07-2018, 15:02
На сайте МОН появились рейтинговые списки абитуриентов на бакалавриат и магистратуру по специальностям, которые при поступлении писали ВНО.
Сегодня последний день работы приемной комиссии в ВУЗах страны - ровно в 16:00 прием документов заканчивается.
Списки можно увидеть на сайте МОН Украины. Опубликованные данные актуальны по состоянию на 25 июля. В широком списке обнародованы рейтинговое место абитуриента, и некоторые данные о специальности.

Первого августа будут оглашены списки рекомендованных к зачислению на бюджет по результатам ВНО и собеседований. Подать оригиналы документов необходимо до 7 августа. 

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 80 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 129 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.