Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » Россию хотят разделить на мелкие государства
13:42 Понеділок 1 1 035

Россию хотят разделить на мелкие государства

30-07-2018, 13:42
Латвийский депутат заявил о необходимости деления России на несколько государств.
Александрс Кирштейнс, депутат латвийского сейма, написал об этом пост в социальной сети Твиттер. Он утверждает, что только таким образом можно будет сохранить мир на всей планете и в Европе.

"Только тогда, когда Россия распадется на малые страны по этническому составу, военные конфликты закончатся, а в Европе установится мир на многие годы", - написал он.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
1 комментарий
Кость
Додав Кость
30 липня 2018 13:52
Німецько-голандський проект для отримання сировини з обшарів колишньої Орди Чінгізхана та Східної Європи шляхом приручення, а потім і заміни на своїх, правителів Великої Татарії вже давно (століття тому) зжив себе і приносить європейцям тільки шкоду. Звісно, окрім шрьодерізованих і берлусконених. За відступ від європейських моральних цінностей задля уявного усунення ядерної загрози та залучення до своїх економік капіталів, вкрадених компартійною номенклатурою, бандитами та гебнявими у народів колишнього СРСРу відразу після його розвалу, європейцям прийдеться заплатити високу ціну. Головною умовою для відновлення перегімняченого москвогебнявими світу, ліквідації міжнародного тероризму є дезінтеграція прокаженого рашизмом огризка Російської імперії, Московії на декілька незалежних національних держав. Пора вже європейцям повертати борги, кинутим ними на поталу москвогебнявим, поневоленим народам і ефективно допомагати національно-визвольним рухам Московії. Це не тільки дещо реабілітує в морально-етичному плані європейців, а й збереже в значній мірі їхні кошти і життя їхніх громадян.
Політика / Суспільство 11:16 Понеділок 0 3 779 Как найти оптового поставщика фермерских товаров?

Занимаетесь аграрным или сельскохозяйственным бизнесом? Наверняка вам нужно покупать удобрение, прикорм, другие товары высокого качества. В интернете можно найти оптового поставщика качественных материалов. Нужно лишь заняться поисками и найти лучших специалистов, готовых предоставить необходимые материалы.