15:50 Середа 0 905

В Украине появится новое министерство

22-08-2018, 15:50
На международном волонтерском форуме "Там, где мы - там Украина", на котором присутствовал президент Украины и другие представители от США и ЕС, было анонсировано создание нового министерства в стране.
Министерство по делам ветеранов - такой новый департамент появится в Украине уже в к концу 2019 года. Работа данной структуры будет заключаться в том, чтобы обеспечить социальную защиту данному слою населения и дать некие возможности в жизни ветерана. Петр Порошенко уточнил, что большую часть работников данного департамента должны составить ветераны, так как они более обознаны в вопросе дискриминации служащих в АТО.

Представитель США отметили важность такого шага, ведь это показывает взаимодействие между властью и обществом.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 31 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 80 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.