Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » В французской Тулузе установили памятник известной украинке (Фото)
12:17 Середа 0 29 512

В французской Тулузе установили памятник известной украинке (Фото)

3-10-2018, 12:17
В городе Тулуза, что во Франции был установлен памятник известной украинке, дочери князя Ярослава - Анне.
Таким радостным известием поделился у себя в Твиттер посол Украины во Франции - Олег Шармуш. Анна Ярославовна была женой французского короля Генриха Первого. Памятная скульптура украшает центральную площадь Сан-Пьер.





На праздничном открытии присутствовали жители города. Анна была королевой Франции и сделала много для культуры и жителей французского государства.



ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
10:38 П'ятниця 0 62 Чим займається колишній ТОП-менеджер Нафтогазу Олександр Кацуба: приватний видобуток газу, фінансові послуги, волонтерство. Олександр Кацуба став відомим на початку 10-х років завдяки роботі у державних енергетичних гігантах. Вихідці з відомої у Харкові бізнес-родини, Сергій і Олександр Кацуба швидко просувалися у державному секторі. Старший — Сергій — встиг попрацювати в структурах Нафтогазу, стати заступником голови правління НАКу, а потім перейшов працювати у Верховну Раду. Молодший — Олександр — з 2010 року теж почав працювати у газовому секторі: спочатку заступником директора з економіки у “Полтавагазвидобування”, потім — заступником голови правління “Чорноморнафтогазу”. На період роботи О. Кацуби в команді “Чорноморнафтогазу” припадає найбільш успішний період розвитку компанії, під час якого вдалося збільшити видобуток газу компанією з 1,1 до 2,4 мільярдів кубометрів на рік. Жодному іншому державному газовидобувному підприємству не вдалося не тільки перевиконати такий результат, а хоча б якось збільшити видобуток взагалі. 
Суспільство 17:50 П'ятниця 0 169 ЕФЕКТИВНІ ПРОДАЖІ З ASTERISK: КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЦИФРОВОЇ ТЕЛЕФОНІЇ

Суперницький світ сучасного бізнесу вимагає не тільки винахідливості у виробництві, але й вдосконаленості в комунікаціях. У цьому контексті, Asterisk, відкрите програмне забезпечення для створення IP-телефоній та телефонних систем, стає ключовим інструментом для ефективних продажів.