Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Подіїї » На Львівщині СБУ блокувала незаконне ввезення в Україну товарів на понад 1,7 мільйона гривень
18:55 Вівторок 0 2 262

На Львівщині СБУ блокувала незаконне ввезення в Україну товарів на понад 1,7 мільйона гривень

25-02-2020, 18:55
Подіїї 2 262 0
У межах протидії тінізації економіки та боротьби із контрабандними потоками співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області попередили три факти контрабанди у нашу країну товарів європейських виробників на більше ніж 1,7 мільйона гривень.
Оперативники спецслужби отримали інформацію, що кілька міжнародних перевізників планують протиправно переправити через державний кордон різні групи товарів із Європи.

Так під час огляду вантажного автомобіля на пункті пропуску «Краківець – Корчова» правоохоронці виявили під 22 тоннами нітратної солі 100 коробок із незадекларованим одягом на майже мільйон гривень.

На цьому ж пропускному пункті правоохоронці завадили незаконному ввезенню нових комплектуючих до автомобілів. Запчастини житель Львівської області приховав у салоні та багажних відділеннях восьми імпортованих «євроблях». За попередніми підрахунками вартість невнесеного до декларації вантажу становить 200 тисяч гривень.

Контрабанду продуктів харчування попередили правоохоронці на пункті пропуску «Рава - Руська - Гребенне». Товар на півмільйона гривень мешканець Волинської області замаскував серед будівельних матеріалів.

Нагадаємо, що відповідно до вітчизняного законодавства правопорушення передбачає накладення штрафу в розмірі 200 відсотків вартості товару з конфіскацією нелегального вантажу і транспортного засобу.

Заходи з протидії контрабанді проводились спільно з Галицькою митницею Держмитслужби. -

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив