15:02 Неділя 0 4 426

Скрипка David Garrett знову зазвучить в Україні

31-05-2020, 15:02
Його краса змушує сотні тисяч жіночих сердець битись частіше, а талант заворожує мільйони слухачів. Найвідоміший віртуоз-скрипаль David Garrett Київ відвідає зі своїм неймовірним концертом Unlimited.

David Garrett і Україна


Подія відбудеться 1 жовтня у національному палаці мистецтв “Україна”. Це не перший візит David Garrett в Україну. Минулого разу творчість скрипаля викликала непідробну цікавість, що за декілька днів до початку концерту організатори оголосили сол-аут. Українці були вражені віртуозністю виконавця.



У 2020 році David Garrett приїде до нашої столиці, щоб розділити радість святкування десятирічного ювілею своєї творчості у стилі кросоверу. Скрипаль, наче справжній митець, до картини класичної музики додає мазки рок-балад, джазу, соулу, фольклору, створюючи власний неповторний шедевр.


У рамках світового туру Unlimited David Garrett представить найкращі свої композиції за весь період діяльності. Під час концерту ви зможете насолодитись живим виконанням кавер-версій таких шедеврів як:


  • Cry Me A River Джастіна Тімберлейка

  • She's Out Of My Life Майкла Джексона

  • Nothing Else Matters від гурту Metallica

  • Нірванівський хіт Smells like Teen Spirit та інші.


Також команда David Garrett вирішила не зупинятись тільки на майстерності гри на скрипці і підготувала вражаюче відео-шоу, яке супроводжуватиме кожну композицію. Таким чином візуалізація допоможе ще більше проникнутись відчуттями від концерту.


David Garrett, приємно познайомитись


Щоб ще більше вразити вас творчістю David Garrett та привернути цікавість до його особистості, пропонуємо вам ознайомитись з декількома фактами із біографії митця.


  • Свою першу скрипку Страдіварі David Garrett отримав у якості подарунка від президента Германії, який був вражений майстерністю хлопчика. Нагадаємо, що усього таких скрипок приблизно 450 штук і вік кожної з них десь близько трьохсот років.

  • У 2007 році ім’я David Garrett фігурувало у Книзі рекордів Гіннеса у якості найшвидшого у світі скрипаля. Митець виконав композицію Римського-Корсакова “Політ джмеля” за 66 секунд. Згодом його перевершать британець Бен Лі та скрипалька з Білорусії Маймуна Амаду Мурашко за 58 та 54 секунди відповідно.

  • David Garrett знімався у головній ролі кінострічки режисера Бернарда Роуза “Паганіні: Скрипаль Диявола”. Деякі критики відмічають, що David Garrett зіграв самого себе, адже біографії двох віртуозів неймовірно схожі, тільки з різницею у 200 років.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 22:50 Понеділок 0 256 Захватывающий лазертаг в Киеве Лазертаг - это не просто игра, это уникальный способ проникнуть в мир настоящих приключений, где каждый участник становится героем своей собственной истории. В отличие от традиционного пейнтбола, лазертаг предлагает схожий опыт без боли и грязи, что делает его доступным и приятным для людей всех возрастов и физической подготовки. По ссылке https://ganz-paintball.com/lazertag/ с его ключевыми отличиями ознакомиться очень просто, как и получить информацию по стоимости, игровым возможностям и прочим нюансам.