Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Сергей Наев: ООС не допустит разжигания военного конфликта на Донбассе
11:00 П'ятниця 0 777

Сергей Наев: ООС не допустит разжигания военного конфликта на Донбассе

3-08-2018, 11:00
Сегодня, 2 августа 2018 года, на заседании в Краматорске, главнокомандующий ООС Сергей Наев сделал громкое заявление. Он сказал, что масштабных военных боевых действий на Донбассе не будет.
Главной целью объединенных сил является недопущение разжигания военного конфликта на Востоке Украины. ООС осознано выполняет все необходимые задачи поставленной цели - сказал Наев.


Также, на заседании украинский главнокомандующий призвал восстановить прифронтовые поселки. Наев хочет, чтобы там возобновили электричество, водоснабжение и другие коммуникации. Необходимо совершенствовать дороги в регионе, это в интересах ООС - уточнил он.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 95 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 142 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.