Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Подготовка к школе: что нужно знать родителям учащихся
13:43 Вівторок 0 707

Подготовка к школе: что нужно знать родителям учащихся

31-07-2018, 13:43
Министр образования дала основные рекомендации для родителей, чьи дети ходят в школу.
Лилия Гриневич напомнила родителям, что остался месяц школьных каникул - не за горами первое сентября, к которому нужно подготовить не только малыша, но и себя.


Министр рассказала о правах родителей - учреждение образования не имеет права заставлять покупать школьную форму определенного производителя. Достаточно обсудить на собрании цвет низа - он должен быть темного оттенка, светлый верх, а крой может быть любым.

Так же родители не обязаны покупать печатные тетради - можно писать в обычной, а раздаточным материалом должен обеспечивать учитель.

Напомнила министр и о необходимости уже сейчас наладить режим дня. Так ребенку будет легче в дальнейшем, и когда начнутся школьные занятия - он не почувствует стресса. 

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 32 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 81 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.