15:49 П'ятниця 0 768

Samsung представила новый флагман (Фото)

10-08-2018, 15:49
Южнокорейский гигант по производству техники - Samsung, представил 9 модель своего бизнес-устройства Galaxy Note.
Новинка вышла такой же, как и ожидали фанаты - ранние рендеры и утечки подтвердились,камера обновленный стилус S Pen, новые функции - все это в новом устройстве.



Galaxy Note 9

Смартфон получил Super AMOLED экран с разрешением 2 960 на 1440 точек и мощную батарею на 4 000мАч. Galaxy Note 9 укомплектовали чипом Exynos 9810, а в США будет доступна версия с чипом Qualcomm Snapdragon 845. Сзади мы видим 2 камеры с матрицей на 12 Мп каждая, вспышку и дактилоскопический датчик. Камера получила функцию Scene Optimized, которая автоматически обрабатывает и оптимизирует отснятые фото. Также она имеет двойную диафрагму от 2,4 до 1,5.

Критики отметили некое сходство с Galaxy S9+.

Для заказа будут доступны 3 цвета: Black, Midnight Blue  и Orchid. Цена базовой версии с 6 Гб ОЗУ и со 128 Гб встроенной памяти обойдется в 34 999 гривен. Продажи начнутся в ближайший месяц.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 21 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 75 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.