Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » SAP ERP (SAP S4 / HANA) - платформа для комплексної автоматизації процесів управління підприємством
14:29 Понеділок 0 802

SAP ERP (SAP S4 / HANA) - платформа для комплексної автоматизації процесів управління підприємством

16-11-2020, 14:29
SAP ERP (SAP S4 / HANA) - платформа для комплексної автоматизації процесів управління підприємством. З 2016 SAP ERP виходить в складі універсальної платформи SAP S4 / HANA. SAP ERP володіє багатими функціональними і технологічними можливостями, які забезпечують тісну інтеграцію рішення з іншими компонентами і додатками на платформі SAP, а також забезпечують необмежену масштабованість рішення, просте і зрозуміле взаємодія в рамках єдиної ІТ-інфраструктури компанії.

Компанія Benoy, створена в 2017 році в Києві, надає послуги з впровадження та супроводу систем на платформах SAP ERP.

Переваги SAP ERP

  1. Едіная система здійснює управління обробкою, логістикою, дистрибуцією, запасами, доставкою, виставлянням рахунків-фактур і бухгалтерським обліком.
  2. Модульность рішення спрощує інтеграцію нових додатків з системою.
  3. Централізованное управління даними і управління web-сервісами.
  4. Інформаціонная безпеку і політика розмежування доступу до інформації.
  5. Підвищення якості використання корпоративних ресурсів і активів, зростання задоволеності споживачів.
  6. Едіная платформа для застосування мобільних і хмарних технологій, обчислень «in-memory».
  7. Проверенние механізми підтримки бізнес-процесів в більш ніж 25 галузях, на 37 мовах і в 45 локалізаціях.

Плюси співпраці з Benoy

Benoy - сертифікований партнер SAP, що володіє єдиним в Україні статусом золотого партнера цієї компанії. Ми користуємося багатим досвідом впровадження та підтримки рішень SAP, пропонуючи комплекс послуг з модернізації та супроводу рішень на платформі, в тому числі SAP ERP:

  • ІТ-аудит існуючих рішень SAP і створення рекомендацій щодо оптимізації роботи систем;
  • інтеграцію рішень SAP;
  • технічна підтримку рішень на базі SAP ERP;
  • консультаційні послуги та інформаційну підтримку користувачів SAP ERP;
  • створення центру компетенцій в рамках компанії.

Наші фахівці підберуть оптимальний формат і умови технічної підтримки SAP ERP індивідуально з урахуванням ваших вимог. Ви можете вибрати зручну для вас модель супроводу.


У наші завдання входить розробка, адміністрування і підтримка інформаційних систем на платформі SAP ERP для цілей компанії клієнта. У довгостроковій перспективі дозволяє досягти економії ІТ-бюджету на обслуговування ERP і скоротити сукупну вартість володіння системою. Персонал компанії Benoy складається експертів, що мають багатий практичний досвід супроводу програмних продуктів. Benoy володіє всіма необхідними ресурсами для супроводу продуктів SAP серед українських клієнтів.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:52 Вівторок 0 108 Покер для новачків: що таке банкролл

Покер — це захоплююча гра, яка вимагає стратегічного мислення і правильного підходу до керування фінансами. Для новачків, які тільки починають свою подорож у світі покеру, важливо зрозуміти, що таке банкролл і як ним ефективно управляти. На інформаційному сайті Worldplayer.com.ua ви знайдете корисні поради та інструменти для новачків. Інформація на сайті https://worldplayer.com.ua/bankroll-menedzhment-dlya-nachinayushhix-igrokov-v-poker допоможе вам почати грати в покер з правильного місця.